Zomerevent: seizoensafsluiting 2017

Zomerevent: seizoensafsluiting 2017

Geweldig culinaire avond bij 3* Restaurant te Zevenhuizen!

Het weer speelde niet helemaal mee die avond, het regende af en toe maar de temperatuur was net voldoende om er een zeer geslaagde culinaire avond van te maken!

En de sfeer was er gewoon, wat wil je nog meer als je verwelkomt wordt in een idyllische achtertuin met uitzicht op de moestuin, weilanden en een ondergaande zon! Anne-Marie had het prima voor elkaar: een mooi wit gedekte tafel onder het prieeltje, overhangen met groene druiven en gedekt met mooi wit aardewerk en wijnglazen. Anne-Marie werd eerst toegesproken door Birgitta Tijhaar en in de “bloemetjes” gezet met cadeau’s en bloemen. Ze had zich 3 dagen voorbereid om voor ons iets speciaals te maken en de avond te beginnen met 3 prima amuses, gevolgd door een heerlijk 4 gangendiner! Met hulp van Esther Hilderink werden we de hele avond verwend met deze heerlijkheden. Na afloop staken Huguette en Lammie de handen uit de mouwen om aan de afwas te beginnen zoals het in een 3* restaurant ook behoort te gaan. Vele handen maken licht werk!

Onder het afdak zaten we droog en hoorden we de regen af en toe tikken maar misschien droeg het er wel toe bij dat we met onze groep van 12 een zeer gezellige avond hadden. Alle lof dat Anne-Marie dit voor ons had gefixt, we kijken er met veel plezier naar terug!!

CHAPEAU ANNE-MARIE!!!

Tekst en fotografie: Elise Pragt | PragtPlaatjes


X