Van fouten leer je! 29 november 2017 | door Agnes Schilder

Van fouten leer je! 29 november 2017 | door Agnes Schilder

“Van fouten leer je.. dus fouten maken moet, anders leer je niks!!!”

Klopt dat wel? Wat is jouw ervaring (als ondernemer of in je privéleven) met het maken van fouten en mislukkingen? Waren ze inderdaad leerzaam? Mooi! Maak je dan nu ook het liefst meer en nog grotere fouten? Of toch maar liever alles op alles gezet om fouten te voorkomen omdat fouten in jouw bedrijf en leven eigenlijk niet kunnen?

Deze avond waren we bijeen in het Postiljon Hotel in Haren, waar we begonnen met een heerlijk diner buffet wat bestond uit een lekkere puree met hachee en salade! Rond 19.15 begon ons programma waarin Agnes Schilder (www.acttoo.nl) ons meenam in de wereld van meesterlijke missers en domme fouten. We weten allemaal dat we kunnen leren van onze fouten, maar waarom hebben we er dan doorgaans zo’n hekel aan en proberen we fouten het liefst snel te vergeten?

Agnes wist dit onderwerp op een heel leuke manier aan ons over te brengen. Ze liet ons op aansprekende wijze weten hoe goed fouten maken werkt: hoe reageert ons emotionele brein en hoe kan je fouten benutten om er een betere ondernemer van te worden.

Het was bij ieder van ons herkenbaar en het was zeker leervol dankzij de tips van Agnes om weer eens even erbij stil te staan dat fouten maken erbij hoort en ons een betere ondernemer en mens kan maken!

Deze avond was georganiseerd door Huguette Estourgie, Lucienne Scholten en Annemie Hanssen, allen lid van Vice Versa Noord.

Tekst en fotografie: Elise Pragt | PragtPlaatjes


X