Lid worden

Van Vice Versa Noord

Ons aanbod: een professionele profielfoto en een presentatie van jouw bedrijf op onze website

Vice Versa Noord wil bijdragen aan een goede en professionele uitstraling van jou en jouw onderneming. Daarom  krijg je, als je lid wordt van Vice Versa Noord,  een  professionele fotoshoot van ons aangeboden  bij Elise Pragt, PragtPlaatjes.

Je krijgt één foto gratis. Je kunt in overleg met Elise natuurlijk zelf meerdere foto’s afnemen. De foto komt op de site van Vice Versa met daarbij een link naar je eigen bedrijf. Bekijk hier de voorbeelden.

Daarnaast kun je de aangeboden foto gebruiken als professionele profielfoto voor social media.

Meer info en aanmelden

Lid worden

Je bent van harte welkom bij Vice Versa Noord. Wij zijn een actieve vereniging van ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. Elke vrouwelijke ondernemer mag zich thuis voelen bij ons. We willen graag een toegankelijke vereniging zijn, maar we willen ook onze doelstellingen waarborgen. Daarom zijn we duidelijk in wat wij van jou verwachten en wat je van ons kunt verwachten.

Wat je van ons mag verwachten

  1. Het aantal bijeenkomsten is minimaal 6 per jaar, inclusief de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (februari), Evenement ‘Op Het Water’ (juni) en de Seizoensopening (september).
  2. De bijeenkomsten worden in principe georganiseerd in de driehoek Assen, Leeuwarden, Groningen.
  3. De algemene leden verzorgen bij toerbeurt, met ondersteuning van het bestuur, de invulling van de bijeenkomsten.
  4. De inhoud en vorm van de bijeenkomsten is aan de organiserende leden, maar staan altijd in relatie tot ondernemen en kennis delen.
  5. Het besloten karakter van de bijeenkomsten brengt met zich mee dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met hetgeen in de bijeenkomsten wordt besproken.

Wat wij van jou verwachten

  1. Je bent vrouw.
  2. Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of drijft voor eigen rekening en risico een onderneming of praktijk.
  3. Onze netwerkvereniging is gebaseerd op onderling vertrouwen en het actief onderhouden van relaties. Dit kunnen we realiseren wanneer alle leden zich ervoor inzetten om de bijeenkomsten bij te wonen.
  4. Je voelt je actief en betrokken bij de vereniging en bent een ambassadeur voor de vereniging.
  5. Vice Versa Noord kent een roulerend bestuur en een actieve inbreng van leden ten aanzien van het organiseren van bijeenkomsten. Leden hebben de intentie zich aan deze actieve inbreng te conformeren.

Vrijblijvend kennismaken?

Heb jij ook interesse om jou en jouw onderneming naar een hoger plan te tillen? Vind je het leuk om je te laten inspireren en uitdagen door een breed scala aan ondernemers?
Dan zien we je graag, geheel vrijblijvend, op onze volgende bijeenkomst!

Share This
X