De Man Advies

Anne-Marie de Man
Anne-Marie-de-Man-500
De Man Advies
Wie de toekomst als tegenwind ervaart, loopt de verkeerde kant op

De Man biedt advies en uitvoering op het gebied van mobiliteit. Coaching en begeleiding van mensen van werk naar werk, naar ander perspectief, vraagstukken op persoonlijk gebied al dan niet gerelateerd aan werk.

De Man Advies
Van werk naar werk

Als je (gedwongen) op zoek moet naar een andere baan, blijkt die arbeidsmarkt ineens heel groot en ondoorzichtelijk. Ik help je graag met het ontdekken van jouw pad op die arbeidsmarkt.

De Man Advies
Coaching

Heb je werk, maar weet je niet of je op de juiste plek zit? Sta je nog aan het begin van je zoektocht? Wil je je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen? Ik loop graag een stuk met je mee.

De Man Advies
Training

Een training op maat, energiek en inspirerend over een onderwerp waar jouw organisatie mee bezig is? Of jij persoonlijk? Ik denk graag met je mee.

Over Anne-Marie de Man

Mijn werkstijl wordt gekenmerkt door enthousiasme, analytisch vermogen, creativiteit en relativeringsvermogen. Ik ben een bruggenbouwer tussen belangen van werknemers en organisatie. In dit spanningsveld ben ik open en betrokken in mijn communicatie. Ik ben geinteresseerd in wat mensen beweegt. Gericht op ontwikkeling en resultaten.

Contact met Anne-Marie de Man

Adres

Kokswijk 41, 9354 Bv Zevenhuizen

Telefoon

06-57884007

E-mail

annemariedemanadvies@gmail.com

Volgen

Share This
X